Ökobetyár

High tech vagy low tech? | öko-retro-bio-grín

OPE népszavaz

2016. október 02. 11:20 - Ökobetyár

Mikor elindultam népszavazni (hogy a Fidesz szerint megmentsem a hazát), az első sarkon megállított az MSZP, hogy maradjak otthon. A második sarkon a liberális azt mondta, csak menjek nyugodtan és szavazzak igennel. A következő sarkon a kétfarkúak arra biztattak, ahová csak lehet, rakjak kövér X-eket... Mit tehettem? Elmentem a szavazó iroda mellett - és beültem sörözni a legközelebbi sörözőbe!

  • A kormány keresztes hadjáratot indít a Szent Föld fölszabadításáért. A lovasságot Semjén Zsolt vezeti, a mosónőket Schmidt Mária, a köveket az ostromgépekhez pedig Orbán szállítja.
  • Orbán Ráhel örökli apjától a trónt: a tűzpróbán máris átesett. I. Ráhel - így áll majd a történelemkönyvekben - folytatja atyja munkáját: minden Orbán-stadionba vendéglőt telepít, melyek étlapja első helyén a Ráhel-becsinált-leves szerepel.
  • A 2024-es budapesti olimpiára 100 000 tasak szotyolát rendelt a kormány, piros-fehér-zöld színben. A megnyitón egy turul madár lép ki egy tojásból, elénekli a magyar himnuszt és utána egy karikás ustorral hármat dörrent.
  • Orbán az év embere! A lengyel PISa megmondója - dehát még le sem telt az év! Korán szilvesztereznek ezek a lengyelek!
  • Azt mondta a lengyelnek, menjenek együtt lovat lopni és nevezzék ezt kulturális ellenforradalomnak, de miután ott álltak a ló mellett, pocakjuk miatt, egyikük sem tudott fölkapaszkodni!
  • Miután bűnözőknek adtak el magyar állampolgárságot és Gyömrőn elítélt lett a polgármester, a kormány úgy rendelkezett, hogy ezentúl csak priuszos pályázók nyerhetnek.
  • Miközben a német miniszter 10 napi élelem bespájzolására szólította föl a lakosságot, a magyar eladta az ország élelemtartalékait és raktárait. Ezután eladják a maradék eladhatót és csatlakoznak a nyugat felé vonuló migránsmenethez?
  • A MOL-vezért most már Boszniában is körözik. Csak nem rossz olajat tett a tűzre?
  • A nemnövekedés konferencián Szél Bernadett (LMP) kijelentette, ők már nem akarnak növekedni, nekik elég az a pár parlamenti hely, amit Orbántól kapnak azért, hogy elvigyék az ellenzéktől azt az 5% szavazót.
  • A magyar csapat azért játszott döntetlent a Feröer-szigeteken, mert a vendéglátók góllövő csatárjának munkába kellett mennie.
  • Miután a Lakiteleki Népfőiskola rámozdult Mongóliára és viszonozni óhajtja Dzsingisz kán látogatását, a magyar szépségkirálynő Mongóliába megy világversenyre. E célból kiigazíttatta szeme vágását, továbbá leckét vett kumisz-arcpakolásból, vadló-fejésből és tevegelésből. A férfiakat inti a jurtába lépéstől, mert akkor el kell venniök a jurtagazda lányát.
  • Az év tolvaja viszont az a kőbányai balek (rögtön OPeBaSzö-tag), aki működő térfigyelő kamerát akart meglovasítani, közben megcsinálta az év szelfijét.

 

* * *


-A kormány új népszavazást ír ki:

Egyezik Ön azzal, hogy nem minden szarka farka tarka, hanem csak a tarka
farkú szarka farka tarka?

Tudta?
-Hogy Magyarországon naponta 9 lábat vágnak le?

Tudta?
-Hogy az olimpiai éremlistán a 12. helyen vagyunk, de öngyilkosságban a 9.-en?

Tudta?
-Hogy a nemzeti dohányboltok évente 20 000 embert segítenek tüdőrákhoz?

Tudta?
-Hogy évente 100 ember fagy meg saját lakásában?

Tudta?
-Hogy amióta 16 éven felül nem kell iskolába járni, 36 000 gyereket kényszerítenek közmunkára, 15 000 pedig lébecol, betör vagy elmegy Zürichbe kurvának?

Tudta?
-Hogy 3,3 millió lakos él szegénységben és az ezektől elvett pénz a kormányhű klánokat gazdagítja?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okobetyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8111759871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása