Ökobetyár

High tech vagy low tech? | öko-retro-bio-grín

Kérem, én még nem fütyültem, nem fütyültem, nem fütyültem

2016. november 26. 21:07 - Ökobetyár

Fütyülni szeretnék mostan. Okt. 23-án is úgy járok, mint a népszavazáskor*: elindulok a Blahára az MSZP-DK-PM-tüntetésre, de a Juhász azt mondja, fütyülőmmel menjek a Kossuth-térre, Orbánt kifütyülni. Közben leállítanak a Jehova Tanúi, hogy ők az igaz út. Végül a feleségem eligazít. (Foltozzam be a tetőt!).

-A Corvin-közben leleplezték Deutsch Tamás, 56-os hős forradalmár emléktábláját.

-A haza nem lehet ellenzékben - mondta - tehát jobb, ha eladjuk.

-Hazaáruló a Fidesz, hazaáruló a Jobbik, hazaáruló az MSZP - a kínálat leverte az árakat, soha nem volt ilyen olcsó a haza!

-A Jobbik akkor szavazza meg az alaptörvény-módosítást, ha a kormány leállítja az állampolgárság árusítását.

Lebuktál, Jobbik! Ha akarom, vemhes, ha akarom nem vemhes.

-Terroristákat keresett - ott voltak a szomszédjában: Orbán Cinege utcai szomszédja nemzetközileg körözött terrorista. -Jó napot, Szomszéd! Ma kit robbantunk föl?

-Nem rukkolunk elő a B-tervvel, ha az A-terv sincs letudva, -mondta Kósa Lajos.

Ám a CS-terv is kiszivárgott: Csirkefarhát.

-Brüsszelben is munkahelyeket teremtett: külön 3 embert állítottak rá a magyar virtsaftra. A magyar aktákat targoncával szállítják.

-Miután sok a hiányzó képviselő a parlamenti üléseken, a házelnök kommandósokat járőröztet a plazákban, akik az elcsípett képviselőket fülüknél fogva kísérik be munkahelyükre.

-Hoffmann Tamás (XI. ker. polgármester) kapitális baklövése: Orbán képe helyett a  s a j á t j á t  rakja ki ezrével a lépcsőházakban Lakossági Információs Tábla címmel!

-WC-t épített Szili Katalin a Beregszász téren (lásd tábla), hogy eltakarítsa azt a szart, amit maga kavart.

-Ingyenes facebook? Akkor az a csávó mitől lett milliárdos? Adataiddal fizetsz! Tömegek mozgása, viselkedése belőhető, ezzel manipulálhatók fogyasztási, politikai döntéseik! (Lásd: Miért nem használok mobiltelefont?)

-A fenyegető sorkatonaság elől szökdöső szegénylegények Rózsa Sándor bandájába jelentkeztek. "Aztán a lúhoz értetök?" -"Ahhoz nem, de WINDOWS 10-zel leemeljük a számládról az összes pénzed!"

*(Mikor elindultam népszavazni /hogy a Fidesz szerint megmentsem a hazát/, az első sarkon megállított az MSZP, hogy maradjak otthon. A második sarkon a liberális azt mondta, csak menjek nyugodtan és szavazzak igennel. A következő sarkon a kétfarkúak arra biztattak, ahová csak lehet, rakjak kövér X-eket... Mit tehettem? Elmentem a szavazó iroda mellett - és beültem a legközelebbi sörözőbe!)

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okobetyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3912001334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása