Ökobetyár

High tech vagy low tech? | öko-retro-bio-grín

OPEszöcskeevő

2018. február 22. 13:22 - RózsaSá

-Nem engedjük, hogy zsaroljanak bennünket!- mondta a miniszter az EU-pénzek tervezett csökkentésére. - Harcos huszárcsapataink („B.meeeeg”-csatakiáltással) egyszer már elfoglalták Berlint!

-Migráns volt III. Béla, DNS-e szerint. Tehát az egész Árpád-ház is, basszus... A kutató intézetnek annyi, már keresik az utódját...

-Agrárminiszterünk a csepelieket azzal ijesztgette, ha a migránsok átveszik a hatalmat, parancsra rovarokat fogunk enni. Káposztát is azóta kell ennünk, amióta Szent István beengedte az idegeneket.

-Ugyanitt a másik „beszélő krumpli” kirohant a baráti Törökország ételei ellen is és már készíti a pacal-törvényt, továbbá Kövér lacikonyhát nyit a parlamentben (ha netán veszít a Fidesz).

-Egy indiai farmer, hogy elterelje veteményeséről a tolvajok figyelmét, egy pornó-sztár bikinis képét akasztotta ki. Néhány még megmaradt önkormányzati házra is ki kellene ilyet biggyeszteni, hogy az arra járó fideszesek szemét lekösse!

-Dobogós helyen Magyarország az EU-ban – a korrupciós versenyben. De ha már mindent lenyúltak? Akkor jön a kannibalizmus: saját pártelvtársak kirablása!

-Mivel hóvihar jön, most szólunk a miniszterelnök úrnak, hogy a felcsúti úton fogunk vacogva a hóban gyalogolni és tessék már arra jönni fekete kisbuszával.

-Év-értékelő:

Emeltük az ápolók bérét! ( 1 forinttal.)

Hazahoztuk fiataljainkat! (Lányomat és barátját.)

Lakásokat építettünk! (Minisztereinknek.)

Adtunk a nyugdíjasoknak 10 eFt-ot (Elvettünk 3 ezer milliárdot.)

Kivilágítottuk városainkat! (Ezért köröznek bennünket.)

Olcsón adtuk a gázt! (Kétszeresét is elkérhettük volna.)

Segítettünk a devizahiteleseken! (Nincs gondjuk a pénzükkel.)

Fejlesztettük a vasúthálózatot! (Kisvasút a házamhoz.)

Fölvettük a harcot az agresszorokkal! (Az ENSZ 200 államával.)

Befogadtunk egy elkóborolt papagájt. (Lóri, Lóri! Lórika! Na egyél szépen, itt a magocska... Mi? Nem hallgatsz el, te dög!)

-Nem tűröm, hogy ellopják a pénzt – mondta.- Előlem. (Mégis megépül a lakópark a Feneketlen Tónál).

-Zsenialitását most fogtuk föl igazán: Azért tartotta lent a magyar focit, hogy megmaradjon a TAO! 2011-ben az EU bírálatára megígérte, hogy „nem torzítja az európai klubok versenyét”.

-Amikor tavaly Trump félrelökte a montenegrói elnököt, ott pattogott: Engem is! Engem is!

-Két képviselő beszélget a parlamenti büfében: -Te hol mosatsz? -Én Bakuban. -És jó? -Á, hagyd el, csupa olajos...

-You Print, Too! Már a New York Times-ben a NYOMTASSTEIS

új szamizdat, de már készül a nyomtatók megadóztatása: egy millió Ft/nyomtató.

-Hiába jött a gólya a szegény CSOKosoknak, a lakások jobban drágultak. Csak a gazdag CSOKosok jártak jól, de ezt a gólya honnan tudta? A verebek csiripelték?

-A Bajcsy kórházban az udvaron álló CT-n vizsgálják a betegeket. Nemcsak vizsgáljuk, de egyben gyógyítjuk is őket. -mondta az illetékes. -Ugyanis a friss levegő közismerten a legjobb gyógyszer a betegeknek.

-A Paks II-vel kétszeresére ugrik a villany ára, ugyanis a fölös áram leadásáért fizetni kell. - Környezetvédelem céljából jó a drága energia – mondta a környezetvédelmi miniszter, - ezzel is takarékosságra vesszük rá a lakosokat.

- 99 párt masíroz a parlament felé - 99 Luftballons!

- 9 emeletes teniszközpont épül a Margit szigeten. Egyben egy új sportág születését is jelentette be a párt: a Dunába hulló teniszlabdákkal ugyanis rögtön vízilabda mérkőzések kezdődhetnek.

  • Hová lett az ellenzék győzelme?

Elfújta a Szél!

(ökobetyár)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okobetyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5113689708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása