Ökobetyár

High tech vagy low tech? | öko-retro-bio-grín

ORBÁNNYUSZITOJÁSKOSÁR

2018. március 14. 06:38 - RózsaSá

ORBÁNNYUSZITOJÁSKOSÁR

-Ne szidjátok Orbánt! Ő az abszolút igazság forrása: Mindig pontosan az ellenkezője igaz annak, amit mond!

-Miután a Politico magazin elnökünket választotta az év emberévé, közzétették az ÉV MADARA nyertesét is. Hát nem az is a miniszterelnökünk lett?

-A melnök csuklása nem akart elállni, ezért orvosa tanácsára "NÉPSZAVAZÁS! NÉPSZAVAZÁS!"-kiáltozással ráijesztettek.
-Kiderült, az ország egyik legfőbb méltóságára szabad mondani, hogy "g." A másik kettőre is szabad?

VILÁGSZENZÁCIÓ:

A bűnügy történetében első olyan bankrablás, ahol

az időpont, a helyszín, az elkövető e l ő r e i s m e r t !

Idő: 2013. márc. 3. (Matolcsy kinevezése)

Hely: Magyar Nemzeti Bank

Tettes: A miniszterelnök

(Itt állt 2013. jan. 16-án)

-Elkezdtek lopni és elnevezték politikának.

-A melnök azért alkalmazta a 700 céget eltüntető Sesztákot, hogy az eladósodott Magyarországot is tüntesse el.

-Használt erőmű nem érdekli, Főnök? - kérdezte Orbánt egy energetikus.

-Nyitott keletre: Egyiptomnak 15 magyar motorvonatra adunk 1 mrd eurót abból, amit Putyintól kaptunk a Paks II-re, ebből Egyiptom vesz magának 15 középtávú rakétát Irántól, Irán viszont 1000 uráncentrifugát Putyintól – és ezzel benne volnánk az egészséges gazdasági körfolyamatban, továbbá, Teller Ede nyomán, mi is, lehetőségeinkhez képest,

hozzá járulunk a világ pokolra küldéséhez.

-Nem lett volna jobb, ha Kádár után mindjárt Orbán jön? (Demokráciához demokraták kellenek).

 

-Orbán behívatta az orosz nagykövetet (galavu knyízs!), mert Putyin a VIP-páholyban fejére köpködte a szotyolát.

-Putyin megkoszorúzta az 56-ot leverő katonák sírjait, maradék idejében pedig Orbánoviccsal föltörölte a padlót.

-Egy fatális véletlen folytán Orbán, Merkellel az oldalán, az Országházban belefutott Putyinba. -Az új takarítónőm! - találta föl magát a Mester.

-Orbán összekeverte: Putyinnak kezet csókolt, Merkelt hátba veregette.

-A kormány üdvözölte, hogy ismét szomszédos ország lesz Oroszország, Záhonynál már építik az ünnepi tribünt, ahol majd Orbán szájon csókolja Putyint.

-Amikor vissza akart indulni Moszkvából, megkérdezték, nem akar-e maradni egy kis málenkaja rabatyonkára?

 

-Orbán kitiltotta Obamát és rokonait Magyarországról, ezenfelül utasította a TEKet, kenjék be lekvárral az amerikai nagykövetség kilincsét.

-Hazaáruló csehek, szlovákok, románok, - panaszkodott, -bezzeg őket nem támadják!

-A háborús és az Orbán-évek duplán számítanak.

-Minden diktátor előbb-utóbb kitöri a nyakát – csak az a baj, hogy előbb a miénket!

-Emlékművet állíttat a török megszállóknak: a lófarkat Semjén Zsolt lováról vágják le, a szegény Magyarországot pedig Schmidt Máriáról mintázzák.

-Amikor Trump félrelökte a montenegrói elnököt, ott pattogott: Engem is! Engem is!

-Követelte: Brüsszel fizesse ki a határkerítést, mivel mi megvédjük Európát. Juncker: Mátyás királyig visszamenőleg?

-Fal épül Kelet- és Nyugat-Magyarország között, végighalad a fővárosi Rákóczi úton, körbeveszi a VIII. kerületet és meg sem áll Kistarcsáig, ahol állandó edzőtábor épül a másként sportolóknak.

-De Főnök, hát nem lovas nemzet vagyunk? -Is. Most vízilovas nemzet.

-A kéményseprő azt mondta, le kell bontani a kéményt, újból fölhúzni és arannyal bélelni, mellé toronyórát láncostul - különben ütött az óránk! (Orbánovics bejön még a kéményen is, pedig hol van még a Mikulás?)

-Év-értékelő:

Emeltük az ápolók bérét! ( 1 forinttal.)

Hazahoztuk fiataljainkat! (Lányomat és barátját.)

Lakásokat építettünk! (Minisztereinknek.)

Adtunk a nyugdíjasoknak 10 eFt-ot (Elvettünk 3 ezer milliárdot.)

Kivilágítottuk városainkat! (Ezért köröznek bennünket.)

Olcsón adtuk a gázt! (Kétszeresét is elkérhettük volna.)

Segítettünk a devizahiteleseken! (Nincs gondjuk a pénzükkel.)

Fejlesztettük a vasúthálózatot! (Kisvasút a házamhoz.)

Fölvettük a harcot az agresszorokkal! (Az ENSZ 200 államával.)

Befogadtunk egy elkóborolt papagájt. (Lóri, Lóri! Lórika! Na egyél szépen, itt a magocska... Mi? Nem hallgatsz el, te dög!)

-Nem tűröm, hogy ellopják a pénzt – mondta.- Előlem. (Mégis megépül a lakópark a Feneketlen Tónál).

-EU-szintre emeljük a fizetéseket - mondta a melnök - így pl. az én fizetésem már rég fölötte van.

- Az semmi, én akkora balek vagyok, hogy a Békemenet szerint Orbán egy angyal, de hát akkor hol van a szárnya? Begyűrte a nadrágjába?

- Az semmi, én akkora balek vagyok, hogy csöngettek, ajtót nyitottam és Orbán Viktor állt előttem, de amikor kezet akartam fogni vele, kiderült, hogy hologram.

 

-Vettem egy távkapcsolót és nagy meglepetésemre ezt a gombot találtam rajta: "MINISZTERELNÖK LEVÁLTÁSA".

-Úniót váltunk, mondta. Kilépünk az Európaiból (nem tejel már) és belépünk a Szovjet Únióba. -De Főnök, az már nincs! Mire ő: -Mééég nincs!

-A BREXIT és a HUNXIT után nagyot nézett, mikor az osztrák határon leengedték előtte a sorompót: “Aber liebe Freunde...” “Nix Freunde, Du Migrant!”

- A francba ezzel a toldozott-foltozott alaptörvénnyel, fakadt ki, aztán félre rúgva az őröket, egyetlen ökölcsapással bezúzta a vitrint és a fejére tette a koronát.

-A migránsok betörtek az országunkba. Csapataink harcban állnak. - mondta a rádióban. -De főnök, ezek csak a kínai munkások, akik a vasutat jöttek építeni!

-Páncélos járműveket posztoltat a főváros főterein, de ha ez nem volna elég, für alle Fälle, B-tervként Airbus-repülőket is vett, ha netán gyorsan menni kéne…
-És arra emlékeztek, amikor 23 millióért fácánvadászatot rendeltem meg? - kérdezte Lázár Rogántól, Kósától és Semjéntől. -Elég a nosztalgiázásból, vissza a zárkába! - förmedt rájuk a börtönőr.

-Viccel: Hát azt tudjátok, mért van rács az ablakon? Hogy meg ne szökjünk! Ha-ha-ha-ha!

Magyar trónok harca 1.

A következő részében a Király Segítője, Lázár, csúnyaságokat készül fölfedni az udvarnál, ezért lecsapják a jobb kezét és a Brüsszeli Északi Falra küldik harcolni a Mások ellen. A Királyvár hódító sereget küld a renegát belga uralkodóház ellen, de a csatát 4:0-ra elbukja. A Király kedvenc hollóját egy menyegzői lakomán ellopják, mire ő minden szolgálót Deresre feszít, de a madár így sem kerül elő. L. Simon László mérgezett barackmaggal akarja eltenni láb alól a Királynőt, de leleplezik és a Vörös Toronyban összezárják Németh Lászlónéval. Az áruló Ser Simicska a HírTV várába menekül és a Magyar Nemzet Házzal szövetkezve Királyvár ellen készül, de közeleg a tél...

Magyar trónok harca 2.
Lázár, a Király Segítője, összevizelte magát Hód Vára alatt, mert nem tudta elővenni a kardját, így hát levágták a jobb kezét. Nem járt jobban a Királyvár Kivilágosítója, ser Fényes Vej, aki tűzokádó sárkányokkal próbálkozott, de a Vasbank küldötte, Ol Off Mit Lopsz, lebuktatta, mondván, Fényes Vej kilopta a sárkányokból az olajat. Királyvár ura, I. Kanniszter, tovább építteti a Falat, hogy megvédje népét a Mások betörésétől. Egyelőre azonban egy Mást sem láttak, csak egymást. Leánya, Királyvár turisztikai imázsát akarja fejleszteni, e célból szöcskepörkölttel és csótánykolbásszal próbálkozik. Ke Vér, a Kistanács ceremóniamestere, unalmában kukkoló hollókat küldött a környékre, de a madarakat lenyilazták. A Kutya-ház és más házak, „A tél távolodik” jelszóval, részt akarnak venni a Béka-meneten, hogy Rák-menetté változtassák, de félő, hogy aztán maguk is összezavarodnak. Kanniszter már csak H'Bonyban, az Ördögfiókában bízik, ám az már feszíti íját... (ökobetyár)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okobetyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5413737630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása