Ökobetyár

High tech vagy low tech? | öko-retro-bio-grín

OPEhungaryfirst ORSZÁGOS PECH ÉS BALEKSZÖVETSÉG (OpeBaSzö)

2019. július 16. 06:36 - RózsaSá

OPEhungaryfirst ORSZÁGOS PECH ÉS BALEKSZÖVETSÉG (OpeBaSzö)

-Amerikai külügyminiszter (Amkü): -Hi, what nice weather today!

Orbánovics (Orb): -Yes, but Hungary first.

Amkü:-No, no! America first!

Orb: -Nono. Hungary first.

Amkü:-America first.

Orb: -No. Hungary first.

Amkü:-America first.

Orb: -Jó, akkor bekaphatod, haver.

(Ezzel poénkodtunk még februárban, aztán júl. 9-én, a Függetlenségi napon a Kongresszusi központban hasonló le is játszódott).

-Precht szerint Zuckerberg lesz az USA elnöke, a techóriások zsebre tehetik a 200 állam majdnem felét. Minden billentyűleütésnél küldöm nekik a pénzt, de hát ha nem lenne internet, hová írnám föl, hogy ne legyen internet?

-Kakas-szépségverseny volt Poroszlón. Mit ad isten, azt is a melnökünk nyerte!

-Matolcsy: Több ezer éves kínai-magyar barátság. Még ha hunok voltunk is, akkor sem jön ki! De nyilván, amikor bejöttünk Vereckénél, ott volt egy kis kínai, akitől megvettük a Kárpát-medencét. (Kicci, olccó, áfásszámlá!).

-Az új i-gazságügyi miniszter szerint a tranzitzóna dolgozóiból árad a szeretet, a higiéna és az oktatás átlagon fölüli. Matolcsy, Kósa, Németh Szilárd dobogós helyei veszélyben!

-Kaposváron 300 MW napelemes erőművet adtak át. Elfelejtette betiltani, mint a szélgépeket?

-Most pattant ki: Rio a 2016-os olimpiát vesztegetéssel kapta meg. A foci-vb-ért Katar vajon mennyit perkált le? Az egyik új stadion, kinézete után, arról a női szervről kapott egy becenevet. -Hová mentek focit nézni? -Megyünk a p...ba!

-Mindenki A-ból B-be akar menni, mert azt hiszi, ott jobb lesz neki.

-Debrecenben testkamerát viselnek az ellenőrök a villamosban. Még néhány év és minden egyenruháson kamera lesz, aztán minden fán és falon. Ha vécézni megyek, még a seggembe is belenéznek!

-Jön az 5G-mobil, utcai szemafórok továbbítják. Kockázatos emberkísérlet, mondja a WHO. Aki bízik benne, próbálja ki, hogyan lehet 3 telefonnal kukoricát pattogtatni! (YouTube, iPhone-popcorn).

-Zadarban magyar rendőrök segítenek. Amikor azonban odamentem hozzájuk, hogy ellopták a pénztárcám, ugyanazt mondták, mint a horvát rendőrök. (Jebi ga!)

-Betettem 100eFt-ot a bankba, majd egy év után visszaadtak 97eFt-ot. Mikor reklamáltam, ezt mondták: Mit akar? Mi figyelmeztettük! (RAFI: ráfizetsz!).

-A szennyvízben fájdalomcsillapító és antibiotikum mutatható ki. Tehát minek patikába menni? Ha fáj a fejünk, vegyünk be egy pohár szennyvizet!

-Egy metró megálló neve: II. János Pál pápa tér. Ez túl egyszerű, nem lehetne: I. János Pál pápa után következő II. János Pál pápa volt Köztársaság volt Tisza Kálmán tér? (Vajon az ott lakók hogy hívják?)

-Vitatkozhatsz a nővel, de jaj, ha igazad lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okobetyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7414948554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása