Ökobetyár

High tech vagy low tech? | öko-retro-bio-grín

AZ ÜGYVÉD KIRABOL, AZ ORVOS MEG IS ÖL – RózsaS

2022. augusztus 18. 18:52 - RózsaSá

AZ ÜGYVÉD KIRABOL, AZ ORVOS MEG IS ÖL – RózsaS

 

Ezt a bölcsességet a németek szűrték le – talán volt okuk rá? Vállfagyásom volt, Röntgen-sugárzást írt föl a doktornő (??). A gyógyszerész eladott nekem egy olyan (ész- és vénynélküli) szert, amitől másnap tele lettem piros foltokkal. Azt azonban be kell vallanom, nagyokos öndiagnózisaimmal majdnem mindig mellé fogtam és csak összezavartam az orvosokat. Bíróságra vittek, mert ragaszkodtam a lakásomhoz. Egyszer csak azt látom, hogy az én „védőügyvédem”, meg a felperes ügyvédje vidáman cseverészik! Nem RS kontra NN volt a valóság, hanem ügyvédek kontra balekok!

 

Mo.-on 2007-ben a betegek 22%-a nem abba halt bele, amivel kezelték. A Mayo Klinika kimutatta, hogy a betegek 21%-át először teljesen félrediagnosztizálják, 66% diagnózisa pedig nem elég pontos vagy teljes (1). A másodvéleményt kérő betegek csupán 12%-a kapja ugyanazt a diagnózist.

 

Előre bocsánatot kérek a valódi orvosoktól. Rokonságom tele doktorokkal, de csak egy kezdte így: „No, akkor megnézlek benneteket!” Úgy látom, az orvosok többsége megélhetési orvos. A fehér köpenyt azért választotta, mert az előtt mindenki hasra esik és pénzesővel jár. A (könyvből) tanult orvos mindig az orvosi kézikönyvek szerint jár el, nem az élet és az esze szerint. A vérbeli orvos így kezdi: „Vetkőzzön le és sétáljon föl és alá!” Megnézi az e g é s z embert. Csak ezután jöhet a műszeres vizsgálat.

 

Az orvos alapvetően nem érdekelt a beteg gyógyításában, hiszen a betegségből él. (A gyógyításban maga a beteg érdekelt a legjobban, ezért kell, hogy az összes lelet nála legyen.) Másrészt: betege mindig lesz, mert a nép más sem tesz, csak roncsolja önmagát. Mindig a pénzénél lesz, ráadásul számos előnyt ad neki a köznép. A könyv-orvos csőlátása életveszélyes. Félrekezel, megbetegít, a műhiba-pert pedig mindig megnyeri, mert holló a hollónak nem vájja ki a szemét. A királyhágói gerincklinikán olyan székeken ülnek a betegek, amelyek súlyosbítják gerincpanaszaikat. (Ülni tilos! Tovább nyomod a porckorongod az idegre. „Hátradőlős” ülések vagy heverők kímélik a gerincsérültet).

 

Már 1988-ban a Düsseldorf-i MEDICA-n 75 000-féle gyógyszert kínáltak, holott a WHO 300-at tart szükségesnek. Szerencsére a gyógyszerdömping zöme teljesen hatástalan, különben genocídium lett volna belőle. A kormányrendelettel másképp lehet irtani a népet. Az orvosok pontgyűjtéssel növelhetik bevételüket. Egy orvos: „Ha csak azt kérdem, Ön terhes? Máris beírhatom a pontot fogamzási tanácsadás címen.” Így nem a gyógyítás, hanem a pontgyűjtés lesz a cél és számos beteg az áldozat, mert nem kap pontos diagnózist. Az orvos 40-50 ponthozó beteget hajt át a praxison naponta. Persze, ettől jóval többen azért halnak meg, mert egyáltalán nem kapnak orvosi ellátást. Ezt a kormány nyakába varrni elég körülményes. Mért nem vigyázott magára a beteg?

 

A gyógyszertékozlás ész nélkül folyik. Életmentő gyógyszereket lehet mérni a szennyvizekben. A gyógyszerek sörétes puskalövések egy verébre. Ha valakinek fáj a kisujja, a szer az egész testét ellepi. A gyógyszerből mindenki profitál: Az orvos, aki felírja, a gyógyszergyár, amely gyártja, a patikus, aki eladja – csak a beteg nem, ha nem az kell neki.

 

Az orvos sosem tudhatja, ő gyógyította-e meg a beteget, vagy az amúgy is meggyógyult volna. „-Frau Müller, milyen jó, hogy ismét eljött! - Miért? -Mert holnapra magától meggyógyult volna.” Az esetek többségében az emberi szervezet meggyógyítja önmagát - ha békén hagyják. Ha ez nem lenne így, rég kipusztult volna a homo sapiens. A képalkotó eljárások ma már olyan érzékenyek, hogy a legkisebb eltérést is leképezik. („Maga még él ezzel a deformációval?”). A lányomról kiderítették, hogy asztmás, allergiás és gerincdeformációja van. Egyik sem igaz, de jöhet a „gyógyszer” és a tornafelmentés. Minden orvos, bankár, szerelő azt csinál veled, amit akar. Kompenzáció, ha magad is köztük vagy. Bár meg szokták kérdezni, orvosdoktor vagyok-e? Mert akkor nem vágnak át annyira?

 

Még egyszer elnézést kérek, különösen az életmentő orvosoktól.

Orvosok, tűzoltók, rendőrök vigyáznak az életünkre. Sokáig éljenek!

 

RS

Tények és Tévhitek

1,http://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/jep.12747

Beteg az egészségügy, 1988, RS

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okobetyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4617910933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása