Ökobetyár

High tech vagy low tech? | öko-retro-bio-grín

OPEnemzetközimozdonyvezető

2018. október 23. 08:41 - RózsaSá

Címzett: intezet@ideaintezet.hu - OPEnemzetközimozdonyvezető ORSZÁGOS PECH ÉS BALEKSZÖVETSÉG (OPeBaSzö)
-Basky-t körözik a már Párizsban is mozdonyozó melnök-graffiti miatt. A betyár csak fülkéből hívja föl a kutyapártot. Azért keresik, mert Orbán Ráhel a képet az idegenforgalom és a gasztronómia föllendítésére szeretné fölhasználni.
-Meghívta Törökországot az EU-ba, ahonnan őt is ki akarják rakni. Amikor jelenlétében (egy hitetlen a szent helyen?!) a törökök el kezdtek muzulmánul imádkozni – az sem tudta, köpjön-e vagy nyeljen!
-Az M1-tv hírek előtt - nagy meglepetésemre - ezt olvashattam: „99 éven aluliaknak nem ajánlott!”
Nyilván, mert csak százéveseknek lehet ennyit hazudozni – és nekik már úgyis mindegy.
-Az okt. 13.-i antirasszista tüntetésen a legmagasabban lobogó EU-s zászlót egy teleszkópos pecabotra tűzték ki – üzenve ezzel a pecás közt. elnöknek: másra is használhatja horgászbotját!
-Áder szerint úgy csökkent a CO2, hogy közben a GDP nőtt. Eltekintve a GDP-t is növelő balesetektől (600 halálos a közutakon) - az áru, a tőke, a munkaerő vándorlása miatt nemzeti mérlegek már nem készíthetők. Egy biztos: a repülőző közt. elnök CO2-lábnyoma már olyan nagy, hogy be sem fér a Sándor palota kapuján...
-FB-bejegyzés: Németországból Magyarországra költöztünk, annyira elviselhetetlen a helyzet a migránsok miatt.” 
-Elveszik a laktakarék-támogatást a kiskeresetűektől, ha holnapig nem kötnek szerződést. (Kissé elsiették: a jövőben lenyúlandó kasszát likvidálták). Ez még nem a kannibalizmus, saját pártkatonák kivéreztetése, bár Prőhle Gergely kirúgása már nagyon hasonlít rá!
-Ne pályáztassanak! Menjenek oda és látni fogják, kik dolgoznak és mire van szükségük!
-Katonaságba kényszerítik a kirúgás előtt álló közszféra-dolgozókat. Sokan azt tervezik, hogy a behívó elől Rózsa Sándor szabadcsapatába dezertálnak...
-Az isztambuli gyilkosság a szaudi nagykövetségen fölidézte, amikor 1972-ben, 3 évre ítéltként, bemerészkedtem Bonn-ban a jugoszláv nagykövetségre. (Először elszaladtam a kapuból). Mázlim volt, nem köröztek, csak egy új jugoszláv útlevelet akartak rám sózni...
-Történelmi tesztet íratott az érettségizőkkel a Stúdium Generale a Corvinus-on. A legcsinosabb válasz: A magyarokat Kun Béla vezette be a Toroczkai hágón a Kárpátokba...
-Föltalálták a szabadtéri tantermet a Kassa melletti Szirmabesenyőn. Grószartig! Mit nekünk összedűlő iskolák? Átköltözünk a szabadtéribe!
-Leugrott a hídról egy neves szórakoztató iparos, miután „munka”-nélküli lett és rájött, hogy egész életében nem tanult egy tisztességes szakmát.
-A Dunán volt látható (okt. 6) Móricz: Égi madár filmváltozata. Erdélyi zenére, Délalföldön, műkörmös szórakoztató iparosok ropták a táncot, egy skanzenben. Így mulat egy magyar úr: csak az ornitológus mibe kerülhetett!
-Ugyanott láthattuk az „Idők jelei”-t, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége filmjét.
Négy erényt firtattak: bölcsesség, igazságosság, bátorság, mértékletesség. Egy anya lelkendezett, milyen jó sérült gyerekeket a világra hozni, balerinák táncoltak, papok prédikáltak – még egy „zöld” is szerepelt (akit bár ne ismernék). Bátorság - ennyi pénzt lenyúlni! 
-E-szám-evő versenyt tartottak egy fővárosi Megdöglesz nevű „étteremben”. A vetélkedőt egy 100 kilós, 15 éves fiatal nyerte, aki együltében 100 E-számot fogyasztott el és még repetát is kért.
-Gyufaskatulyába akartam zárni egy poloskát, de megszólalt, a TEK-hangján: Én inkább nem tenném...
-Megkérdeztem a feleségemet, mit szólna egy harmadikhoz, de aztán hosszasan szedegettem össze a cserepeket...
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okobetyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5414317283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása