Ökobetyár

High tech vagy low tech? | öko-retro-bio-grín

Országos Pech és Balek Szövetség /A GALGAPRESSZ JELENTI 1997

2021. február 26. 10:58 - RózsaSá

Országos Pech és Balek Szövetség /A GALGAPRESSZ JELENTI 1997

 

1997. okt. l .

-Ismeretlen tettesek Mezőkövesd térségében megfúrták a Mol vezetékét. A kár tetemes.

 

A GALGAPRESSZ jelenti: A nyár végén  i s m e r t   tettesek a Mol kasszáját fúrták meg olymódon, hogy az egyik igazgatónak áron aluli Mol-részvényeket ajándékoztak kb. 15 millió forint nyereséggel. Mindenki ott fúr, ahol tud.

 

Okt.2. - M. Nemzet: Az Energia Alapítvány (nem a Szelíd!) átvette ugyan a milliárdot, de eddig egyetlen fillér kompenzációt sem fizetett a rászorult energiafogyasztóknak. Közben önmagára elköltött 75-100 milliót. Az alapítványnak energiaszolgáltatók utalják át a pénzt, majd ez - a terv szerint - visszautalja nekik a támogatottak nevében. A rászorultságot senki sem ellenőrzi.

 

A GALGAPRESSZ jelenti: Namárnost, ha végre visszaérkezik a pénz az alapítványtól az energiaszolgáltatóhoz, akkor ez - újabb áremeléskor - ismét átutalja a pénzt az alapítványnak. A pénzt forgatni kell és gondoljuk el, ebből is mennyi ember meg tud élni!

 

-M. Nemzet: Szerencsés kimenetelű bűncselekmény történt Esztergomban. Egy 30 éves férfi a bal mellkasán megszúrta 18 éves társát. A szúrás nem vált végzetessé, mivel a sértett szive szerencsére a jobb oldalán helyezkedik el.

 

A GALGAPRESSZ jelenti: A MATÁV 5000 forintos számlát küldött Nagy Mária szadai lakosnak. Az eset nem vált végzetessé, mert szerencsére Nagy Máriának nincsen telefonja. Az APEH egy millió forint adót rótt ki Barna János gödöllői lakosra. Az eset szerencsésen végződött, mert kiderült, hogy Barna János nem adóköteles.

 

Okt. 5 Koss- Rádió: A koppenhágai állatkertbe üvegablakok mögé beköltözött egy házaspár. 3 hétig élnek rendes házas életet a nagyérdemű szemeláttára.

 

Okt. 7.- A minisztereinök sajtótájékoztatón kijelentette, elégedett azokkal az erőfeszítésekkel, amelyeket a rendőrség vezetői tettek a közbiztonság megjavításáért, de... itt az elnök mondatát félbe kellett szakitania, mert egy fülsikető robbanás hallatszott - tudta meg a GALGAPRESSZ.

 

Okt. 8. - Kovács László egy tévéinterjúban azt mondta: a népszavazás esetleges kudarca kihatna hazánk EU-csatlakozására is, mert megkérdőjeleződne Budapest euroatlanti elkötelezettsége.

 

A GALGAPRESSZ jelenti:

1. A miniszter azt is mondta, ha nem lépünk be a NATO-ba, bevonulnak hozzánk az oroszok, a kinaiak és a japánok.

2. A miniszter cáfolta, miszerint a rövidítés mögött ez rejlik: NATO: Nem Ajánlatos Társaság Okosoknak.

3. Egy civi polgári csoport kérvényt adott át, hogy lépjen ki az ország a NATO-ból. Az értetlenkedőknek azt válaszolta: "idejében el kell kezdeni".

 

-A történeti egyházak úgy látják, hogy az egyházfinanszirozási törvénytervezettel kapcsolatban a kormány figyelmen kivülnhagyta észrevételeiket.

 

A GALGAPRESSZ azt is megtudta, hogy a kormány szemrehányást kapott, mivel nem olvassa a

bibliát, amiben ez áll: Aki elveszi a te alsónadrágodat, engedd oda neki a felső inged is.

 

Okt.9. -Nemcsók szerint Esztergom és Visegrád között "kellene valamit építeni". A GALGAPRESSZ üdvözli az ötletet, a legutóbbi rendszer megdöntése is így kezdődött!

 

- Szorgalmas cégek tömbökbe olvasztják a minden úton és módon begyűjtött színesfém és ólom halmazait, majd eladják Ausztriában.

 

A GALGAPRESSZ jelenti: Tehát a vasútátjárók akkumulátorjai érdekes, állandó körforgásban vannak Ausztria és Magyarország között: ellopják, összeolvasztják, exportálják, újragyártják, importálják, megveszik, fölszerelik, ismét ellopják... ettől nő a GDP!

 

-A kormány magyarázatot vár Orbán Viktortól arra vonatkozóan, hogy mit jelent azon kijelentése miszerint a párt az alkotmányos kereteken kivüli forgatókönyvvel is rendelkezik.

 

A GALGAPRESSZnek sikerült bepillantást nyerni ezen titkos iratba. Orbán Viktor odamegy és sípcsonton rúgja Horn Gyulát.

 

Okt. 11. Az MSZP-t tiltott gazdálkodás miatt büntetésre itélték, amit az szó nélkül kifizetett. A GALGAPRESSZ nem érti, hogy van ez? Egy államkasszából pénzelt párt bírságot fizet az államkasszába?

 

Okt. 13. - A kisgazdapárt föloldotta a tilalmat, miszerint nem fogad be frakciójába más pártból kilépetteket.

 

A GALGAPRESSZ jelenti: Röviddel ezután több párt úgy határozott, hogy befogad minden más pártból átlépőt, kivéve a kisgazdákat.

 

Okt. 14. Népszava: Egy olvasó panaszkodik, hogy egy utolsó szabad helynél, amelyre az összes hivatalos személy azt mondta, hogy ott szabad parkolni, lesett rá a rendőr és távoztával kerékbilincset rakott kocsijára (Thököly út 44., 4000 Ft).

 

A GALGAPRESSZ üzeni: Ne tessék bosszankodni, ez a rendőrség eljegyzési gyűrűje, amellyel önt, a gepkocsivezetőt, mint menyasszonyt eljegyzik. Képzelje el a gyönyört, amikor majd nászútra viszik!

 

- Horn kijelentette: szerinte a kormány körültekintően járt el a népszavazás kiírásakor. Röviddel ezután egy több tonnás szikla zuhant le a Gellért-hegy oldalából az Erzsébet híd budai hidfőjénél. A

GALGAPRESSZ kérdésére a kormány cáfolta, hogy a két esemény között összefüggés lenne.

 

-M. Nemzet: A nagybani zöldségpiacon a rendőrök bírságoláskor pénz helyett különböző terményeket is elfogadtak.

 

A GALGAPRESSZ jelenti: Ha ez iskolát csinál, akkor a jövőben az autósok bírságolása így fog kinézni: Tilosban parkolás: 1 sárgarépa. Gyorshajtás: 2 sárgarépa. Gyalogos elütése zebrán: 3 sárgarépa.

 

Okt.17. Koss. Rádió: A késsel elkövetett bűncselekmények száma nőtt, viszont csökkent a baltával elkövetettek száma.

 

A GALGAPRESSZ üdvözli a haladást. Egyértelműen humanizálódik a bűnelkövetés Magyarországon.

 

Okt. 19. A GALGAPRESSZ jelenti: elmaradt Pesten a Pató Pál egyesület alapító közgyűlése. Az ok: Az alapítók kijelentették: "Ej, ráérünk arra még"

 

Okt.25. - A biztosítók bejelentették. hogy a piros színű autók tarifája, az agresszív hajtás miatt, emelkedni fog.

 

A GALGAPRESSZ kéri, terjesszék ki a piros szín megbírságolását azokra a pártokra, melyeknek jelvényeiben a piros szín gyakran szerepel. Ezek szintén sok balesetet okoznak.

 

Okt.28. - A GALGAPRESSZ jelenti: Megalakult az Adófizető Polgárok Egyesülete (APE). Az APE tagjai sajátmaguknak fizetnek adót. Havonként összegeket fizetnek be egy számlára, arányosan. Ez a tőke, ha nincs igény, kamatozik. Ha van igény, ebből támogatják a rászoruló tagokat: betegeket, gyerekeket, károsultakat - de előfordulhat nagybani beszerzés is, olcsóbb áron. Ha nincs kifizetés, a kamatokból gépeket, munkaeszközöket vesznek, melyek a tagok rendelkezésére állnak Az APE

vezetőség ismeri a tagok életét és kérvény nélkül segít a bajbajutottakon. Az APE alapja a bizalom. A tagok mind ismerik egymást. A befizetők igyekeznek elkerülni a szerencsejátékokra és hiábavalóságokra való kiadásokat és ezek helyett az APE-ba fizetnek be. A létszám korlátozott, kívülállóknak a névsor titkosított.

 

Okt. 16.- AZ ORFK gazdasági ellátó bizottsága szigorú takarékosságra szólította az egységek vezetőit, mert szeptember végére 5,4 milliárd forintra nőtt az adósságállomány.

- A kormány úgy döntött, hogy eltörli a rendőrség 1991 óta fölhalmozódott adósságát.

 

A GALGAPRESSZ jelenti: Tessék csak nyugodtan mínusz 5,4 milliárd forintig gazdálkodni, mert ennél az összegnél szokta a kormány elengedni a tartozást.

 

-Horn Gyula egy lakossági fórumon bejelentette, hogy hároméves program készül el arra, hogy 2000-ig minden településen legyen rendőrőrs. GALGAPRESSZ azt is megtudta, ezen program első rendőrőrsi szolgálatát Hom Gyula személyesen vállalta magára, mondván, úgyis rég volt már őrségen.

 

Okt. 17. NATO-bál volt a galgahévízi művelődési házban. Keleti György honvédelmi miniszter a bál megnyitását megelőző beszédében azt ígérte a galgahévízi zöldségeseknek, ha a NATO-ra szavaznak, mindegyik termelő kap egy amerikai katonát földjére, aki megvédi a termést a dézsmálóktól.

 

Okt. 20. Az év első hónapjában a betörők több mint 56 milliárdos kárt okoztak, de ebből csak 4,4 milliárd térült meg.

 

A GALGAPRESSZ jelenti: Az Országos Betörő Szövetség köszönetet mondott tagjainak a jó eredményért. A Szövetség célját, a magánosítás ellentételezéseként beindított egyenlő vagyonújraelosztást sikerült a tervezett mértékben elérni. "A szociáldemokráciát mi is nagybetűkkel írjuk a zászlónkra", hangsúlyozta a Szövetség szóvivője.

 

Okt. 21. - 3 milliárd forint jegyzett tőkével megalakult a Földhitel- és Jelzálogbank Rt. A pénzintézet elsősorban mezőgazdasági fejlesztések hosszúlejáratú finanszírozását szolgálja, de lakáshiteleket is nyújt. Ennek fedezetéül jelzálogot jegyeztet be az ingatlanra.

 

A GALGAPRESSZ fölhívja a háztulajdonosok figyelmét, nem árt utána nézni a földhivatalban, rakott-e jelzálogot az önkormányzat a házukra? (Óvodára, iskolára).

 

Okt. 22. - Kuncze Gábor szerint a NATO-csatlakozás olyan esély, amely révén hazánk először állhat a győztesek oldalára.

 

GALGAPRESSZ: Legalábbis az utóbbi 300 évben mindig úgy hittük...

 

-Nem követett el eljárásbeli jogsértést Baja Ferenc, amikor a tárcaközi bizottság döntését fölül bírálva engedélyezte a zsurki vodkagyár 80 millió forintos területfejlesztési támogatását - állapította meg a környezetvédelmi bizottság munkacsoportja.

 

A GALGAPRESSZ jelenti: A munkacsoport sajtótájékoztatója után jelentős mennyiségű betétes vodkás üveget ajánlott fel jótékonysági célra.

 

Nov. 5. A GALGAPRESSZ jelenti: Behozhatatlan a női fölény az országos gyűjtő- és takarékverseny hajrájában:

1. Tribuszerné 2 milliárd,

2. Tocsik 0,8 milliárd,

3. Lupis 0,5 milliárd,

4. Kalasnyikov 0,2 milliárd,

5. Zemplényi 0,1 milliárd.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okobetyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4116439982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása