Ökobetyár

High tech vagy low tech? | öko-retro-bio-grín

OPEnyuszitojás (kissé záp!)

2017. március 14. 08:32 - RózsaSá

OPEnyuszitojás

-Miután Orbán hoppon hagyta a lengyel menyasszonyt Tusk újraválasztásánál, a március 15-re Pestre induló, CÖF-vendég lengyel buszok félúton elakadtak: Nem tudják, virágot vagy fütyülőt vigyenek?

-Nem mész sehová!- kiáltott Áderre, aki már pakolta a pecabotját.

-A kormány a Nyomtalanul tv-sorozat detektívjeit bízta meg az eltűnt Rogán előkerítésével, pedig az csak új találmányán dolgozik.

-A Fidesz-Jobbik szoknyázó vitában a parlamentben az egyik fél kezd elvérezni – most végre az ellenzék dőlhet hátra!

- Új időszámításra térünk át, jelentette a KDNP. Kr.u. helyett Orb.u. lesz. (Most vagyunk Orb.u. 7-ben, de, mint tudjuk, a háborús és az Orbán-évek duplán számítanak). Lásd még: A KDNP tízparancsolata.

-Lassító sztrájkra készülnek a fogorvosok: lassabban húzzák a fogakat.

-Rétvári beszólt az ELTE gender-szakának: „Szemben áll mind azzal, amit a kormány értékvilága az emberről vall.” PONTOSAN! Amennyiben az emberi jogok a kormánynak „handa-banda” és csupa szolgalelkű, kussoló fidesz-szavazókat akar nevelni! Inkább egy marxizmus, mint, hogy a bankigazgató kirabolja saját bankját (nemzeti bankrabló).

-A HÍRtv (utolsó) Szabadfogásában szintén a genderrel küzd 7 macsó, egyelőre a kiejtésével. Egyikük (ne tanuld meg a nevét!): Tudománynak hazudja magát, száz millió áldozat várható, millió adat, hogy a nők is elnyomják a férfiakat. (Nem erről van szó). Ám egyben neki is igaza van: tényleg meg akarjuk változtatni a társadalmat!

-Elmentem az ELTÉre, zöld projektjeimmel, mindenki kirúgott, csak a feministák nem. (Teával, pogácsával kínáltak.) Alakul a szaknyelv: munkásNők, szociotárs, pártfogolt.

-Cigánygyerekek énekeltek, táncoltak tanórán az iskolában – mi meg szórakoztató iparosokat fizetünk.

-A föltétel nélküli alapjövedelmet véli fölfedezni a Nyugat, pedig már a századelőn az európai kérdésre, mit dolgozol, egy afrikai ezt válaszolta: Én nem dolgozom, én vagyok. (Hans Paasche: Lukanga Mukara).

-"Emlékszel," írta Einstein 1944-ben Max Born-nak,“amikor együtt utaztunk villamoson a Reichstag épületébe /1918/, meggyőződve arról, hogy azokból a fickókból becsületes demokratákat lehet csinálni? Milyen naívak voltunk, mi 40 éves férfiak. Nevetnem kell, ha erre gondolok. Egyikünk sem érzékelte, mennyire a gerincükben fészkel és nem a nagyagyukban, és mennyire szilárdan." (Ma van Einstein születésnapja, lásd Út az atomkorszakba).

-Megkérdezték a kutatót, mi az előnye-hátránya a házi műholdnak. Előnye: Mindenki fölküldhet egy műholdat. Hátránya: Mindenki fölküldhet egy műholdat.

-Jön az okoslakás (Koss. Rádió, Tér.idő), „figyelmeztet, mikor vedd be a gyógyszered”, (ami elgurult).

-Kiszálltam, hogy behúzzak az engem megelőző autónak – de az autóban nem ült senki!

-16 LAKÁS – 12 MADÁRETETŐ! Hirdeti a liget-irtó Sasadliget. (Ettől jobb poént én sem tudok kitalálni.)

-Sörháború, Csíki sör vs. Heineken, 3 epizód: börtönnel fenyegette meg Lázár a Heinekent tiltott önkényuralmi jelkép használata miatt (piros csillagok). A magyar sörvédők és a pálinka hungarikum harcosok fölvonulnak a román határra – de csak nem egymást verik szét?

-Verselt, táncolt, lyukat ütött a vár falán – én meg csak itt a billentyűket verem, én nyavalyás.

-De aláírom, hogy elnyomnak a nők. (Négy nővel élek egy házban, plussz a macskák).

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okobetyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8712336661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása