Ökobetyár

High tech vagy low tech? | öko-retro-bio-grín

OPE Hírek - Ne hidd el!

2015. február 07. 14:17 - Ökobetyár

-Magyarország jobban röpül! - mondta a melnök amikor fölengedte az első galambot a postagalambreptető olimpián. -lám, a forint is hogy elszállt!
-Fizetős lesz a gyalogjárda a Kiskörúton - jelentette be a kormány. -mostantól az ellenőrök csak azokat a gyalogosokat engedik tovább, akiknek a homlokán ott az érvényes matrica.


-Próbaüzem! - mondta Orbán az 5. évben. -Még gyakorolnak sírásóink.
-Egy fatális véletlen folytán Orbán, Merkellel az oldalán, az Országházban belefutott Putyinba. -Az új takarítónőm! - találta föl magát a Mester.

-Befejezte a 12. kormányszóvivő fölkészítését a Fidesz Münchhausen-tagozata. A szakember külön erős, hosszú hajat növesztett, hogy bemutassa, hogyan húzza ki magát a kormány, copfjánál fogva, a slamasztikából.
-Rakják ki végre a bizonyítékaikat! - türelmetlenkedett illetékes elvtárs,-hogy végre megtudjuk, mely ingatlanjainkat kell átiratnunk!
-Ha a magyar emberek összefognak - mondta a miniszter, vehetek magamnak még egy villát 160 millióért!
-Szerencsére Hunvaldnál jól begyakoroltuk az eljárásokat, mondta a bíró, -most Rogánnál csak meg kell ismételnünk.
-Tegnap este ünnepélyesen (szalagátvágás, tűzijáték) átadták az új városligeti múzeumnegyedet. Hajnalban azonban az első járókelők nem hittek a szemüknek: minden eltűnt! A kormány közölte: reggel kikisérte a reptérre angliai vendégét, a világhíres DYNAMO illúzionistát.
-Megszűnt a munkanélküliség Győr-Moson-Sopron megyében, miután a kormány kivezényelte az egész lakosságot az osztrák határra az Új Magyar Nemzeti Maginot-vonal építéséhez.
-Veszélyes terroristát tepertek le a TEK kommandósai egy külvárosi családi házban. Kovácsné Szabó Mária, 86 éves háztartásbelit plasztik-bomba készítésén kapták rajta, aminek receptjét az internetről töltötte le. (Sajnos, később ki kellett engedi, mert kiderült, Mari néni csak a karácsonyi bejglihez keverte a tésztát.)
-Miután bezárták a vidéki kisteszkókat, az éhező vásárlók nekiláttak a kidobott karácsonyfák elfogyasztásának.
-Ebből az aranyozott WC-ből - mondta egy moldvai népművész a MÜPA népzenei fesztiválmegnyitón,- az én falum egy évig megélt volna.
-Itt írja alá! - mondtam az informatikusomnak, mire az odakanyarintott egy nagy keresztet.
 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okobetyar.blog.hu/api/trackback/id/tr797149363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása