Ökobetyár

High tech vagy low tech? | öko-retro-bio-grín

OPEorbánegyglutén - Országos Pech és Balek Szövetség (OPeBaSzö)

2019. január 28. 06:03 - RózsaSá

OPEorbánegyglutén

-A Magyar Glutén Szövetség tiltakozott logójuk félremagyarázására. A glutén igen tápláló és áldásos anyag, fél ország megeszi. Az ország másik fele állítólagos „érzékenysége” csak hisztéria, Soros propaganda.

-A Sorosok már a spájzban vannak, mondta. Mindenki ürítse ki a polcokat és adja oda neki a befőtteket, majd ő vigyáz rájuk.

-Sorosozó versenyt hirdetett meg a kormány. Maga a melnök indult először: péntek reggeli interjújában sikerült egy szuszra 13-szor kimondani a Soros nevet!

-Országunkat megtámadták a pirézek! - riadóztatott. -De Főnök, ezek csak a kínai munkások, akik a belgrádi vasutat jöttek építeni!

-Bolond leszek Strasbourgba menni még egy pofonért! - mondta - amikor kikapcsolták a mikrofont.

-Szerencsére a jogalkotás Brüsszelben nem úgy megy, mint Budapesten.- mondta. Most akkor melyik a jó? Mindig az, ami neki dolgozik?

-A Végítélet Órája 2 perccel állt éjfél előtt, de odament és visszatekerte 20 évvel, mondván, még sok szép év áll előtte.

-Kicsi ország a miénk, de erős! Lám, már az amerikai szenátus is velünk foglalkozik! -mondta.

-A Szépművészeti megkezdte átköltözését a karmelita kolostorba. Először 34 képet vittek át. A Hősök terén kiürülő épületbe a Futballmúzeum költözik be.

-Barátságos birkozó versenyt tartottak a Kunigunda utcában: MTVA : OGyK (Országgyűlési Képviselők) 1 : 0. Bár a Képviselők bátran küzdöttek, az MTVA hozta formáját, rövid gyúrás után földre küldte az OGyK sportolóit. A mérkőzés sportszerű lefolyása fölött rendőreink őrködtek.

-Az adatvédelmi biztos önbíráskodással vádolja Varjú László ellenzéki képviselőt, amiért az magát földre vetve hasával erőszakosan ellenszegült a rátérdelő biztonsági őr térdének, amikor az a munkáját végezte.

-Mészárosné: Hová mész, drágám?

Mészáros: Csak ide a sarokra, veszek egy bankot.

Mészárosné: Jó, akkor hozzál egy tejgyárat is, meg a fölvágott is elfogyott...

-Egy migráns azt nyilatkozta, azért szeretne Magyarországra jönni, mert itt még a félmilliós nettó jövedelműek is rászorulóknak számítanak, mint a balmazújvárosi futballisták.

-Korrupcióellenes központ épül Zuglóban. Hogy testközelből, alaposan tanulmányozhassák a témát, az építkezés pénzelésekor egy tipikus korrupciós folyamatot futtatnak végig.

-Matolcsy díszdoktor lett a debreceni egyetemen. Igazolásul benyújtotta dolgozatát, melynek címe „ A közpénz jellegének elvesztése, tekintettel a japán csecsemők foltos fenekére”.

-Palkovics, miután szétverte az oktatást, meg az akadémiát, most Bp-Belgrád-vasútbiztos lett. „Ahol mi vagyunk, minden tönkre megy, de nem lehetünk mindenütt ott.”

-Paks II-nek még az alapkövét sem rakták le, máris fogyaszt: nem uránt, hanem forintot (eddig 15 mrd-ot) és atom-biztosokat, Aszódi után Süli is készülődik. Ha semmi nem lesz, elveszett a pénz? Így mulat egy magyar úr!

-Egy amerikai magyar prof és egy kazahsztáni érsek szerint is a Sátán inkognitóban van jelen a Vatikánban, Fideszes kommentelők szerint pedig maga a Sátán látogat el a pápa személyében Csíksomlyóra. Most a Soros a Sátán, vagy a pápa? Ez valami vándor-tisztség, amit a kommentelők osztogatnak?

-Dúró Dóra díjat alapított 10 gyermekes családoknak. Nagy meglepetésére a díjkiosztásra bevonult egy ekkora család, csupa fekete kis lurkóval...

-Hangosbeszélő a 6-os villamoson: Kedves utasaink! Ez a Király utcai megálló... volt. Nagyon szép megálló, így hátulról...Aki elfelejtett leszállni, megteheti a Nyugatinál, mert az Oktogont is épp most hagytuk el.

-Kicikiztem az akadémiát – kinyírták; kicikiztem az atom-Aszódit – kinyírták... Csak egyet nem értek: 8 éve cikizem Orbánt!

-A feleségemet megfenyegettem egy megállapodás nélküli kilépéssel, de azt mondta, akkor vigyázzak arra a szervemre.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okobetyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2614592804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása