Ökobetyár

High tech vagy low tech? | öko-retro-bio-grín

OPE-hírek

2014. augusztus 11. 22:21 - Ökobetyár

2014. május 21.

-Lázár 23 millióért rendelt fácánvadászatot Csehországban, de hogy „ne mi lőjük a legtöbbet”, visz magával 10 pesti hajléktalant is, lőhessenek ők is, mert: mindenki annyit ér, amennyit lő. Közben kiderült, Lázár költségünkön londoni és római luxusszállodákban is volt fácánvadászaton; ő és plusz 1 fő, nyilván a fegyverhordozója, vagy tán maga a fácán?

-Őszre minden háztartást rákötnek az adóhivatalra, a háziasszonyok kötelesek minden kiadást és bevételt beadni a gépbe és lesz dugódíj is.

-A négyes metró napi száz ezer utasával nem hozza a megtérülést, ezért bezárják és új funkciót kap: ez lesz a világ leghosszabb földalatti bicikliverseny-pályája. Aki a metró kocsi idejét hozza, örökbe fogadhat egy metróállomást.

-Ma Orbán Viktor nem mond semmit! - közölte a kormányszóvivő. Az orbánmentes napot hungarikumként jegyezték elő.

-Megelégelte a parlamenti kuckóját a melnök és fölköltözik a budavári palotába. A királyi termekben biciklin ill. hucul lovon közlekedik. A parlamentben ezentúl csak hologram formájában jelenik meg, de ha kell, kinyomtatják 3D-nyomtatón is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okobetyar.blog.hu/api/trackback/id/tr456596491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása