Ökobetyár

High tech vagy low tech? | öko-retro-bio-grín

OPE-hírek

2014. augusztus 11. 22:23 - Ökobetyár

2014. június 13.

-A jövőben olimpiai érem doktori címnek számít és fordítva, de aki 5 tizenegyesből 3-at belő, Puskás-akadémikus lesz.

-Egyiptomnak 15 magyar motorvonatra adunk 1 mrd eurót abból, amit Putyintól kaptunk a Paks II-re, ebből Egyiptom vesz magának 15 középtávú rakétát Irántól, Irán viszont 1000 uráncentrifugát Putyintól – és ezzel benne volnánk az egészséges gazdasági körfolyamatban, továbbá, Teller Ede nyomán, mi is, lehetőségeinkhez képest, hozzá járulunk a világ pokolra küldéséhez.

-Gyurcsány döntötte be a bolgár Corpbankot (HírTV, júl.12), a Postabankot még ezután fogja, a pengőt pedig a dédapja viszi csődbe.

-Párttitkárt kap minden egyetem, újra nyitják szobáikat, amiket 1989-ben bezártak; de lesz ifjúsági építő tábor is, ahol minden reggel a Közgép zászlaját húzzák föl.

-A közlekedési központ versenyt hirdet „Kalandtúra 3-as metró” címmel. Aki szemrebbenés nélkül megteszi a Kőbánya-Kispest vonalat oda-vissza, a Nagy Magyar Utas arany fokozatát nyeri el, örökös ingyenes 3-as metró bérlettel.

-A kormány alternatív biogázzal tölti föl az üres tározókat. E célból testes közmunkásokat alkalmaz, akiket egész nap csak babgulyással etetnek.

-Itt a gombnyomásra működő nő: a beépített fogamzásgátló 16 évig ki-be kapcsolható. Most már csak Bill Gates fejére kell egy hülyeséggátlót húzni, amin a felesége adagolja a levegőt.

-Ismét kiadták, hogy csak magyar dinnyét szabad venni, de mindenki újból görög dinnyét vesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okobetyar.blog.hu/api/trackback/id/tr786596497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása